logo-vector
Icon-logo

Informatie

Meer over de persoon achter de camera en deze website

Mijn naam is dus Kees Norbert (1966) en sinds 1988 ben ik met Danoesja (1968) getrouwd, en samen hebben wij twee jongens genaamd Quincy (1990) en Deacon (1993). Breda is onze stad waar wij met veel plezier wonen!

contact
Foto van mijzelf

Mijn fotografie materiaal

Apparatuur en software

Ik fotografeer met professionele digitale spiegelreflex camera’s van Canon. Om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen worden de camera’s uiteraard voorzien van professionele objectieven. De zogenaamde L-objectieven. Ook voor mijn studiofotografie maak ik gebruik van professionele Elinchrom flitskoppen, die uiteraard voorzien worden van softboxen. De gebruikte apparatuur bieden mij de zekerheid om tot het beste resultaat te kunnen komen.

Ik fotografeer bij voorkeur in het RAW formaat. Dit biedt meer mogelijkheden bij de nabewerking van de foto’s. Waar u aan moet denken bij nabewerking van foto’s is o.a. het aanpassen van contrast, kleur, belichting, witbalans, uitsnede, enzovoort. Met de nabewerking kan ik de foto’s de sfeer meegeven die ik voor ogen had toen ik de ontspanknop van mijn camera indrukte. De software pakketten die ik voor de nabewerking gebruik zijn, Adobe Photoshop CC, Adobe Photoshop Lightroom en het complete Nik Software pakket.

portfolio

Mijn favoriete bezigheden

Fotograferen, reizen en fietsen.

Vanzelfsprekend is fotograferen een favoriete bezigheid! Elke gelegenheid probeer ik aan te grijpen om mooie taferelen vast te leggen. Het fotograferen gebeurt vooral tijdens de reizen die ik met mijn vrouw, gezin of vrienden onderneem. Om lichaam en geest gezond te houden en uiteraard om mooie locaties te ontdekken is fietsen ook een leuke en gezonde bezigheid. Uiteraard gaat de camera mee tijdens de fietstochten.

contact
Foto hobbies